3 dage til Thailand

2011-06-26 19:13

 

Om intet mindre end tre dage drager vi afsted mod Thailand. Erstatningsrejsen er på plads og vi er i gang med at pakke rygsækkene. Det har dog ikke været det store problem at finde ud af hvad de skal indeholde. Det samme som sidst og så er vi klar til afgang. Denne gang skulle vi gerne være afsted i 5 uger, hvis alt går efter planen.

Vi har slet ikke lagt så mange planer for, hvad vi vil når vi kommer derover, som vi gjorde da vi skulle til Indien. Denne gang er der blot booket 2 overnatninger, og så må vi se hvad tiden viser. Vi er klar på, at tage det stille og roligt og ellers nyde tiden sammen i det store udland.

Vi drager afsted fra Kastrup på onsdag og flyver via Helsinki og Bangkok, direkte til Chaing Mai i den nordlige del af Thailand.

Alle glæder sig og pigerne er helt klar på at komme afsted igen. Kamilla syntes det er fedt at vi skal spise på restaurant hver dag, både til morgen middag og aften. Nikoline er lidt mere forbeholden, når man nu ikke kan få frikadeller........

Vi regner med at holde hjemmesiden opdateret mens vi er afsted, så send gerne en hilsen, hvis I får tid i løbet af sommeren.