endelig ankommet

2011-07-03 09:16

Så er vi endelig ankommet til Thailand. Denne gang var der kun 2 forsinkelser undervejs. Men klog af gammel skade havde vi god tid mellem de flyvninger vi selv havde booket.. Det blev derfor ikke noget problem at nå fra det ene fly til det andet. Pigerne har vænnet sig til at rejse, så de var helt fantastiske at have med på turen herover.

Vi havde booket hotel til de første to nætter hjemmefra, hvilket var fint efter den forholdsvis lange tur på 24 timer. Nu har vi dog fundet et andet hotel.

 

I går hyrede vi en tuk-tuk med chauffør/guide til at køre os rundt i Chaing Mai for 50 kr. Vi havde en rigtig god dag, hvor pigerne virkelig fik styret deres plagen om at køre tuk-tuk. Det blev til en masse templer og forskellige indtryk af den thailandske kultur. 

 

I dag har vi været ude og kæle med et par tigerunger, hvlket pigerne syntes var en kæmpe oplevelse. Det var dog med lidt blandede følelser, at gå rundt mellem tigerne og se de vilkår de lever under. I morgen drager vi afsted mod blandt andet chaing rai i det nordlige thailand.

 

Det er meget tydeligt at vi er havnet i en kultur der er vant til turister. Det er nemt at finde gode spisesteder, stort set alle snakker engelsk og alle er meget smilende og hjælpsomme.