Koh Samui

2011-07-13 15:42

Så er vi kommet til den lille tropeø Koh Samui. Her står den mest på afslapning og badning. Pigerne elsker at bade i poolen og i det stille hav omkring øen. I går fik vi 3 piger en dejlig gang massage på stranden. 

I dag lejede vi en bil. Vi var på besøg i en sommerfuglehave, hvor vi måtte "klappe" sommerfuglene, vi så "den store budda", vi så "bedstefar og bedstemor-klipperne" og så så vi to vandfald, hvor vi badede i det ene. 

Da vi kom hjem var der selvfølgelig lige tid til en dukker i poolen inden aftensmad.

I morgen skal vi på stranden og prøve en ny pool - en der ligger ude i havet.

Vejret er helt perfekt til os danskere. Lige omkring frokost kan det godt blive lidt "for varmt", men ellers er temperaturen fin. De fleste dage får vi et hurtigt regnskyl, men det gør ikke noget, da det hurtigt holder igen hvorefter luften meget frisker.

Maden hernede er fin. Pigerne elsker den lokale thai-mad. Faktisk har de afprøvet både hotdogs og burgere, men har hurtigt fundet ud af, at det ikke smager som i Danmark og derfor er det bedre at holde sig til den lokale mad. Dog er det vigtigt lige at tilføje "not spicy" (ikke stærkt), når vi bestiller, da thaierne er flittige brugere af store mængder chili i deres mad.