Sa er vi i England

2011-01-27 17:02

Efter 7 fantastiske dage i Ostrig er vi nu i England.

Men for at starte hvor vi sluttede sidst kan vi fortalle, at pa dag 3 kom Kamilla op pa toppen af bjerget. ogsa herfra sang hun hele vejen ned hvilket medforte mange sjove og sode kommentarere fra de andre skigaster. Nikoline var lidt irriteret i starten, da hun ikke mente, det var rimeligt, at hun skulle vente pa Kamilla, men efter et par ture kunne Kamilla lobe nasten lige sa hurtigt som nikoline og sa gik det hele meget bedre. Sidste dag var virkelig god. Hoj sol og vi havde alle vannet os til bjerget sa vi fik en masse gode ture ned af bjerget. Efter 6 timer pa ski matte vi alle overgive os og tage hjem til hotellet. Vi er dog enige om, at det ikke er sidste gang vi tager afsted pa ski.

Nu er vi sa i England, hvor vi besoger vores venner Russell, Claire og Ned. I dag har vi slappet af og varet pa legepladsen og i morgen skal pigerne lave blomster sammen med Russell ( som jo er blomsterdesigner) - Nikoline glader sig rigtig meget.

Pa lordag tager vi flyet til Tenerife, hvor vi har en uge ved en opvarmet pool og forhabentlig med noget dejligt sommervejr.