vel ankommet

2010-12-31 11:27

Sa blev der endelig tid til at skrive en lille hilsen hjem.

Lige nu er vi ankommet til Jaipur og bor pa et dejligt hotel.

Men for at starte fra begyndelsen sa forlod vi jo Danmark den 27. dec for at drage pa vores lange ventede rejse rundt i Indien. 

Turen herned tog 27 timer. Det var en lang rejsetid, men pigerne tog det rigitg fint. De var meget facineret over det fly vi fjoj med fra London til Delhi, da der var fjernsyn i alle saderne og vi blev vartet op i alle ender og kanter. Da vi ankom til Delhi kunne vi straks fornemme hvor travl byen var. Der var mennesker overalt og vi holdt godt fast i hinanden for ikke at blive vak. Vi blev checket ind pa et hotel inde i selv byen, sa de forste to natter boede vi midt i travlheden. Den 28. var vi pa en rundtur rundt i Delhi med en chauffor og en guide. Mens vi korte var det travlt omkring os, men ved sevardighederne og i parkerne var der en facinerende ro. Dejligt at bornene der kunne lege lidt mere frit og ikke skulle holde os i handerne hele tiden. Vi oplever i hoj grad hvor anderledes vores born er fra de indiske. Deres lyse har tiltrakker en masse opmarksomhed og til tider foler vi at der narmere er os der er sevardigheden end det vi i kommet for at se. Inderne vil meget gerne tage billeder af pigerne og gerne sammen med alle deres born. Det synes pigerne er meget sjovt, men sidst pa dagen kan vi godt marke at nu har de faet nok. De har selv sat gransen ved at de ikke synes det er rart at blive loftet pa, sa det ma lokalbefolkningen accepterer.

Nu vil Kamilla fortalle lidt om hvad hun har oplevet:

Kamilla synes det er sjovt at vare pa ferie. Jeg har set to hoteller. Vi har set born flyve med drager. Der var springvand om natten. Der er mange hunde og aber. Der er ogsa kameler og elefanter. Nogle vil gerne tage billeder af mig. Jeg har faet et billed.

Nu er det tid til at erkende at jeg (Lotte) ikke helt har styr pa det med billederne, sa dem ma i vente med til Morten sidder ved com.

Til slut vil vi onske jer alle et rigtig godt nytar og mange tak for jeres hilsner.